GROEN GROENER GROENST…
Hoe groen is jouw kledingkast? Bij ons vind je o.a. ecologische en fairtrade merken, maatschappelijk begaande ‘groenige’ merken en merken van dichtbij huis (NL) met een duurzaam karakter. Onder het mom: buy green buy local.
Je wilt het liefst kleding dragen die geen mens of dier kwaad heeft gedaan in het proces. En ook bijzonder, origineel of kleurrijk is, maar dat is niet altijd snel en makkelijk te vinden. Gelukkig heeft WWen de selectie al voor jou gemaakt. Voor een betere wereld gaan ,betekent ook goed willen zijn voor jezelf. Gun jezelf regelmatig iets moois van goede kwaliteit, dat lekker zit en leuk is te hebben. Daar word je blij van. En dat straal je ook weer uit op anderen!

Onze sustainable brands zijn merken die in ons straatje passen: vrolijke kleuren, fijne stofjes, originele prints èn met een eerlijke prijs. Komodo, Greenbomb, 4Funkyflavours, Tranquillo, KingLouie bio, Dedicated, SNURK, Päälä, Loenatix, SKFK, HEEL, Munoman, Ragwear, Thought, Noinoi/Hidihi tassen, Flaske bottles, Qoss, Culturemix sieraden enz.
WWen on Facebook WWen on Instagram WWen on Pinterest
We seek & find fair & fun clothing for women/men and fashion accessories.
Mixed with original gifts that make you smile.