Hier komt tekst
Hoi hallo, ik ben Wen
Je treft mij op dinsdag, woensdag, zaterdag en toevallig…
Kledingstijl: urbanhip-stoer-eigenzinnig
Favoriete merken: SKUNKFUNK-THOUGHT-KING LOUIE-ATO BERLIN

Hoe WWen is mijn kast?
“De winkel is een vergrote versie van mijn kledingkast. Ik verkoop alles wat ik leuk vind, dus dat is van alles wat. Ook spot ik trends en vertaal deze naar mijn unieke, eigenzinnige smaak. Het liefst help ik jou net iets anders te kiezen, dan jezelf zou doen. (Hup, out of your comfortzone.) Met mijn spontaniteit en beetje durf van jou lukt dat altijd. Zo zie ik jou graag blij de deur uit lopen. Tot een volgende keer?

Van oorsprong kom ik uit de Public Relations. De shop heb ik nu al weer 18 jaar. Nieuwe inspiratie en verandering zijn voor mij heel belangrijk. Ik zit nooit stil. Mijn creativiteit stop ik ook in het bedenken van originele etalages. Ik laat mensen ervaren dat het een fijn gevoel oplevert als je aandacht besteed aan jezelf. Ik creëer graag een ongedwongen sfeer. Als jij me nodig hebt, ben ik er!”
Ha, ik ben José
Je treft mij op donderdag, vrijdag en zaterdag
Kledingstijl: sportief- comfortabel-kleurrijk
Favoriete merken: WHITESTUFF- KOMODO

Hoe WWen is mijn kledingkast?
“Ik ben een echte verzamelaar. Daarnaast kan ik moeilijk afstand doen van dingen. Zo zie ik bij klanten wel eens een kledingstuk en dan denk ik: ‘he dat moet ik ook nog ergens hebben liggen’. Shoppen in je eigen kledingkast is dat!

Het is belangrijk om je lekker te voelen in je kleding. Wat dat is, hangt af van je dag of stemming natuurlijk. Dat straal je dan ook uit. Als je het pashokje induikt en in de spiegel kijkt, zie je vaak meteen al of je hier vaak blij van gaat worden.”
Dat net-even-anders-gevoel bij WWen
It’s all-in the name. WWen staat voor Winkel van Wen. Zij is hartelijk, vol compassie, gepassioneerd, enthousiast, eigenzinnig en creatief. Met een origineel, kleurrijk en duurzaam, assortiment.
Begaan met mens, dier en plant.

De uitgestalde items verkopen zichzelf: see me, try me, wear me, buy me. Waar jij zin in hebt die dag, dat vind je bij WWen! Je blijft er altijd langer hangen dan je denkt, dankzij de sfeer, de benutte hoekjes en de ruime keuze…
WWen on Facebook WWen on Instagram WWen on Pinterest
We seek & find fair & fun clothing for women/men and fashion accessories.
Mixed with original gifts that make you smile.