Voor de man die wat anders wil.
Van de meeste mannen weten we dat het niet hun hobby is om te shoppen. Maar juist voor hun maakt WWen het ze makkelijk. Gewoontjes is het bij WWen allerminst. De winkel is een stijlvolle compositie vol kleur, aaibare stoffen en prints. Met verleidelijke fashion accessoires, funky sokken en gadgets. Betreed deze fantasievolle winkel daarom met lef!
En een beetje lol in je outfit is nooit weg!
Niet alleen de retroman komt aan zijn trekken. Het is voor gentlemen met ‘n speels tintje. Voor sportievelingen met een rebels detail. Voor modieuze gasten met een stijlvol randje. Je vindt er pittige prints voor stoere guys. Voor de man die wel eens wat anders wil. Want jij bent niet iedereen.

Onze lievelingsmerken kiezen we met het oog op hun filosofie, herkenbaar design en originele uitstraling. Natuurlijk spelen duurzame natuurlijke materialen, comfort en kwaliteit ook een hoofdrol, net als een goede prijsverhouding. Stijlvolle kleding, liefst zo dicht mogelijk bij huis ontworpen en geproduceerd in menselijke omstandigheden en tegen een rechtvaardige beloning. Daarnaast vinden we het ook leuk om beginnende originele merken te supporten. Zo werken we graag samen met: Ragwear, Colours&Sons, Noize Amsterdam, Munoman, Dedicated, ATO Berlin, Loenatix, Wolf Blitz etc.
WWen on Facebook WWen on Instagram WWen on Pinterest
We seek & find fair & fun clothing for women/men and fashion accessories.
Mixed with original gifts that make you smile.