De leukste cadeauwinkels van Den Haag!

Is iemand van wie je houdt binnenkort jarig? Heb je iets goed te maken? Of wil je iemand juist zomaar verrassen met iets leuks? In deze Haagse winkels zijn genoeg leuke cadeautjes te vinden! Originele cadeaus voor mannen en vrouwen en voor jong en oud.

De leukste cadeauwinkels van Den Haag!

WWen

We beginnen met wat schaamteloze zelfpromotie. 😉 Want bij WWen kan je onwijs veel leuke cadeautjes vinden. Zowel online, als in onze winkel op de Prinsestraat. We hebben leuke spelletjes, fluffy knuffels, geweldige sokken, bijzondere sieraden en nog veel meer hebbedingen! Er is altijd wel iets leuks waarmee je diegene blij kan maken. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan geven we je graag advies. We noemen onszelf met trots een van de leukste cadeauwinkels van Den Haag!

Prinsestraat 70

Sprinkel + Hop

Bij Sprinkel + Hop vind je de mooiste vintage schatten! Zo veel moois voor in huis, daar wordt de ware vintagelover helemaal blij van. En je bent er ook zeker van dat je een uniek cadeautje hebt. De winkel wordt regelmatig weer aangevuld met nieuwe, of nee, vintage aanwinsten. Hop dus zeker een keer naar binnen!

Weimarstraat 19

Wiezewasjes

Ben je op zoek naar een bijzonder sieraad of een mooie edelsteen? Stap dan eens Wiezewasjes binnen! Dit schattige zaakje in het Hofkwartier ligt vol met pareltjes van sieraden. De dames weten je precies te vertellen welke steen of sieraad perfect bij een bepaald sterrenbeeld past, waardoor je een nog persoonlijker cadeautje kan vinden.

Papestraat 9

WNKL Den Haag

WNKL ligt aan de gezellige Piet Heinstraat. Het is een fijne plek vol met inspiratie en verrassingen. Het frisse en rustige boetiekje is gevuld met mooie spulletjes voor in huis, zoals kandelaren en poefjes. Maar ook leuke ansichtkaarten en accessoires. Vooral in vrolijke pasteltinten en met een minimalistische stijl.

Piet Heinstraat 57

Made conceptstore

Bij Made vind je unieke cadeautjes die allemaal gemaakt zijn door ontwerpers en kunstenaars uit Den Haag. Denk aan handgemaakte meubels, bijzondere accessoires en kunst die je nergens anders ziet. Naast dat je er veel moois kan vinden kan je er ook workshops volgen. Ook leuk om als cadeau te geven! Made vind je op het mooie Noordeinde, niet ver van WWen.

Noordeinde 109 a

Collectiv Opening Rotterdam by CHYMO & MORE Photography (http://chymomore.com)

Collectiv by Swan

In de conceptstore Collectiv by Swan hebben kunstenaars, ontwerpers en ondernemers allemaal hun eigen hoekje met de producten die ze verkopen. Het is een echt collectief waar de ondernemers zelf in de winkel staan. Je shopt dus direct bij de makers en verzamelaars zelf! Je vind er geweldige kleding, maar ook mooie sieraden, vintage meubels en allerlei leuke accessoires. Een perfect plekje voor het scoren van cadeautjes.

Schoolstraat 20-22

WAAR

Vroeger hadden we de Wereldwinkel, inmiddels hebben we WAAR. Zo fijn! Bij WAAR is alles fair trade én hip. Het is een cadeauwinkel met bijzondere, duurzame producten. Een echt WAARenhuis. Met bijvoorbeeld duurzame regenjassen van Maium, maar ook de populaire Dopper drinkflessen, bijzondere kaarsen en servies.

Fahrenheitstraat 498

Close

WWen

Webshop duurzame mode

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

WWen

Webshop duurzame mode