De leukste concept stores in Den Haag

Zin in een lekker dagje shoppen in de Hofstad? Dat snappen we heel goed, want Den Haag heeft onwijs veel leuke boetiekjes en concept stores. Wist je dat WWen, bijna 20 jaar geleden alweer, de eerste conceptstore in Den Haag was? Uiteraard kun je bij WWen terecht voor kleurrijke, originele kleding voor mannen en vrouwen. Gemaakt van duurzame materialen. Maar ook unieke cadeautjes en bijzondere accessoires van toffe merken. Maar we zijn net zo trots op andere Haagse boetiekjes met een duidelijke eigen stijl. Conceptstores zijn net kleine warenhuisjes, van de kleine ondernemer om de hoek! Je merkt dat alles met liefde is samengesteld. Dit zijn onze tips voor een dagje winkelen in Den Haag.

Support your locals in Den Haag!

Tijdens de coronacrisis is het belangrijk om kleine ondernemers te steunen. Voor hen is het extra zwaar nu er veel minder winkelend publiek is. Al deze conceptstores zijn van ondernemers die hart hebben voor hun zaak. Veel van de conceptstores hebben ook een webshop waar je kan bestellen als je niet zelf langs wilt of kunt gaan.

Naar welke concept store in Den Haag ga jij binnenkort?

WWen

Voor de zekerheid zetten we onszelf ook nog even op deze lijst. We zeiden het al: WWen was ruim 20 jaar geleden alweer, de eerste conceptstore in Den Haag was? Bij WWen terecht voor kleurrijke, originele kleding voor mannen en vrouwen. Gemaakt van duurzame materialen. Maar ook unieke cadeautjes en bijzondere accessoires van toffe merken. Kom je gezellig langs?

Wanneer je binnenloopt in onze conceptstore in Den Haag kijk je gegarandeerd je ogen uit. In de ruim 20 jaar dat WWen te vinden is in Den Haag hebben we de mooiste fair trade merken verzameld waarmee jij met een gerust hart je kledingkast groener kan maken.

Prinsestraat 70

Made conceptstore

Bij Made vind je unieke producten die allemaal gemaakt zijn door ontwerpers en kunstenaars uit Den Haag. Denk aan handgemaakte meubels, bijzondere accessoires en kunst die je nergens anders ziet. Echt unieke cadeautjes en mooie dingen voor thuis! Naast dat je er veel moois kan vinden kan je er ook workshops volgen. Made vind je op het mooie Noordeinde, niet ver van WWen.

Wauw warenhuis

Wauw is echt een begrip in Den Haag. De winkel staat vol met de leukste spulletjes waarvan je niet wist dat je ze nodig had, maar die je wel graag hebben wilt. Na een winkel op de gezellige Piet Heinstraat heeft de eigenaresse nog een winkel geopend op de Frederik Hendrikstraat, ook wel de Fred genoemd. Shoppen bij Wauw is echt een feestje.

Piet Heinstraat 51a
Frederik Hendriklaan 141

Collectiv Opening Rotterdam by CHYMO & MORE Photography

Collectiv by Swan

In de conceptstore Collectiv by Swan hebben kunstenaars, ontwerpers en ondernemers allemaal hun eigen hoekje met de producten die ze verkopen. Het is een echt collectief waar de ondernemers zelf in de winkel staan. Je shopt dus direct bij de ondernemers! Je vind er geweldige kleding, maar ook mooie sieraden, vintage meubels en allerlei leuke accessoires.

Schoolstraat 20-22

WAAR

Vroeger hadden we de Wereldwinkel, inmiddels hebben we WAAR. Zo fijn! Bij WAAR is alles fair trade én hip. Het is een cadeauwinkel met bijzondere, duurzame producten. Een echt WAARenhuis. Met bijvoorbeeld duurzame regenjassen van Maium, maar ook de populaire Dopper drinkflessen.

Fahrenheitstraat 498

 

 

LEES VERDER

Liever shoppen in de winkel?

Openingstijden winkel
Di t/m za: 11:00 – 17:30 uur
Zo 12:00–17:00 uur

Adres WWen
Prinsestraat 70 2513 CE Den Haag
070 392 77 73
e-mail: info@wwen.nl

Winkelmandje0
Jouw mandje is leeg!
Verder winkelen
0