Duurzaam Shoppen

Duurzame kledingmerken

Hoe groen is jouw kledingkast?

Bij ons vind je o.a. ecologische en fairtrade merken, maatschappelijk begaande ‘groenige’ merken en merken van dichtbij huis (NL en EU) met een duurzaam karakter. Onder het mom: buy green buy local.

GROEN GROENER GROENST…

Je wilt het liefst kleding dragen die geen mens of dier kwaad heeft gedaan in het proces. En ook bijzonder, origineel of kleurrijk is, maar dat is niet altijd snel en makkelijk te vinden.

Gelukkig heeft WWen de selectie al voor jou gemaakt. Voor een betere wereld gaan, betekent ook goed willen zijn voor jezelf. Gun jezelf regelmatig iets moois van goede kwaliteit, dat lekker zit en leuk is te hebben. Daar word je blij van. En dat straal je ook weer uit op anderen!

Onze duurzame kledingmerken zijn merken die in ons straatje passen: vrolijke kleuren, fijne stofjes, originele prints èn met een eerlijke prijs.

Duurzame kledingmerken kopen

Kleding, we kunnen meestal niet zonder 😉.

Gelukkig zijn er genoeg duurzame kledingmerken die mens, dier en planeet voorrang geven boven snelle winst. Deze merken produceren kleding met het oog op duurzaamheid – ze gebruiken biologische materialen, ethische arbeidspraktijken en productiemethoden met een lage impact op mens, dier en natuur.

Als je je ecologische voetstap wilt verminderen hoef je écht niet rond te lopen in een jute zak (tenzij je dat zelf wilt natuurlijk!).  In onze winkel zijn we toegewijd aan het selecteren van kleding van topkwaliteit die ecologisch, fair trade en fair made is. We hebben de beste ‘groene’ merken uit de hele wereld, maar ook veel duurzame kledingmerken die hier in Nederland en Europa hun kleding produceren.

Je stapt met een goed gevoel en de leukste duurzame goodies de winkel uit in de wetenschap dat je een milieuvriendelijke keuze heb gemaakt door je kledingkast te vullen met duurzame kledingmerken.

Winkelmandje0
Jouw mandje is leeg!
Verder winkelen
0