Mae Sue stopt ( maar gaat ook door )

Mae Sue stopt ( maar gaat ook door )

Mae Sue, de webshop met duurzame mode gerunt door Linda is inmiddels helemaal over naar WWen.nl! Superleuk dat je ons gevonden hebt. Op WWen.nl vind je een deel van de vrolijke collectie duurzame kleding van de Haagse winkel WWen. Ben je benieuwd waarom Mae Sue gestopt is? Lees het in deze blog. 

Na 2,5 jaar heb ik besloten te stoppen met Mae Sue. De laatste jaren zijn geweldig geweest. Ik heb onwijs veel geleerd van het runnen van een eigen bedrijf én superleuke mensen ontmoet. Ook na mijn verhuizing naar Nederland ben ik doorgegaan met de webshop. Ik heb overwogen om een fysieke kledingwinkel te openen in Den Haag. Dat is hem niet geworden en om verschillende andere redenen heb ik besloten om dan ook met de webshop te stoppen.

Samenwerking met duurzame kledingwinkel WWen

Gelukkig heb ik Wendeline van de Haagse winkel WWen ontmoet. Een vrolijke winkel vol duurzame kleding en een echt begrip in Den Haag. Mae Sue stopt, maar WWen neemt de webshop over! Ik vind het geweldig hoe ik het stokje aan haar door kan geven. WWen heeft prachtige duurzame merken als Dedicated, SKFK en Pääla. Ik blijf WWen achter de schermen ook ondersteunen.

Opheffingsuitverkoop

En stoppen met Mae Sue betekent ook…. uitverkoop! Vanaf vandaag is alles in de uitverkoop. Dus sla je slag! Alles heeft 40% korting. Wil je graag passen en woon je in Den Haag? Kom dan langs bij de Naaierij. Hier hangt de collectie voor dames ( met korting ).

Aan iedereen die me geholpen heeft de laatste jaren. Super bedankt! Ook alle lieve klanten, heel erg bedankt voor jullie support.

Liefs Linda

LEES VERDER

Herenmode in Den Haag bij WWen

Herenmode in Den Haag bij WWen

Sinds 2015 verkopen we bij WWen ook herenmode. Uiteraard helemaal in de eigenzinnige stijl van WWen. Dat betekent geen standaard kleuren als lichtblauw, grijs of beige, maar juist heldere en opvallende kleuren en prints die je nergens anders ziet. Alles hangt prettig...

De leukste concept stores in Den Haag

De leukste concept stores in Den Haag

Zin in een lekker dagje shoppen in de Hofstad? Dat snappen we heel goed, want Den Haag heeft onwijs veel leuke boetiekjes en concept stores. Wist je dat WWen, bijna 20 jaar geleden alweer, de eerste conceptstore in Den Haag was? Uiteraard kun je bij WWen terecht voor...

Liever shoppen in de winkel?

Openingstijden winkel
Di t/m za: 11:00 – 17:30 uur
Zo 12:00–17:00 uur

Adres WWen
Prinsestraat 70 2513 CE Den Haag
070 392 77 73
e-mail: info@wwen.nl

Winkelmandje0
Jouw mandje is leeg!
Verder winkelen
0