Over WWen

Dat net-even-anders-gevoel bij WWen

It’s all-in the name. WWen staat voor Winkel van Wen. Zij is hartelijk, vol compassie, gepassioneerd, enthousiast, eigenzinnig en creatief. Met een origineel, kleurrijk en duurzaam, assortiment. Begaan met mens, dier en plant. De uitgestalde items verkopen zichzelf: see me, try me, wear me, buy me. Waar jij zin in hebt die dag, dat vind je bij WWen! Je blijft er altijd langer hangen dan je denkt, dankzij de sfeer, de benutte hoekjes en de ruime keuze …

Goed contact met jou vinden wij het allerbelangrijkst. We zien jou en laten dat graag merken. Met een welgemeend compliment, een welkom spontaan advies of een attent gebaar. Of door je te verrassen met een gezellig cadeautje of traktatie. Op deze manier zorgen wij samen met jou dat je een nog leukere versie van jezelf wordt. Kleed jezelf zoals je bent. De kans is groot dat je met een grote glimlach de winkel uitstapt. Als jij vindt waarvan je nog niet wist dat je het wilde hebben, zijn wij blij.

De WWen webshop is een extra service, om toch te kunnen shoppen buiten onze winkeltijden. De selectie is, net als in de fysieke winkel wisselend en gevarieerd. Niet alles uit de winkel is ook verkrijgbaar in de webshop en vice versa. We houden het spannend. Je kunt ons altijd tijdens winkeltijden bellen voor vragen over pasvorm, beschikbaarheid e.d. Dit moedigen we ook aan!

Hoi hallo, ik ben Wen

Je treft mij bijna alle dagen of toevallig niet…

Kledingstijl: urbanhip-stoer-eigenzinnig Favoriete merken: SKUNKFUNK-THOUGHT-KING LOUIE-ATO BERLIN, DEDICATED en KOMODO

Hoe WWen is mijn kast?

“De winkel is een vergrote versie van mijn kledingkast (en die van mijn man). Ik verkoop alles wat ik leuk vind, dus dat is van alles wat. Ook spot ik trends en vertaal deze naar mijn unieke, eigenzinnige smaak. Het liefst help ik jou net iets anders te kiezen, dan jezelf zou doen. (Hup, out of your comfortzone.) Met mijn spontaniteit en beetje durf van jou lukt dat altijd. Zo zie ik jou graag blij de deur uit lopen. Tot een volgende keer?

Van oorsprong kom ik uit de Public Relations. De shop heb ik nu al weer  bijna 20 jaar. Nieuwe inspiratie en verandering zijn voor mij heel belangrijk. Ik zit nooit stil. Mijn creativiteit stop ik ook in het bedenken van originele etalages. Ik laat mensen ervaren dat het een fijn gevoel oplevert als je aandacht besteed aan jezelf. Ik creëer graag een ongedwongen sfeer. Als jij me nodig hebt, ben ik er!”

“Het is belangrijk om je lekker te voelen in je kleding. Wat dat is, hangt af van je dag of stemming natuurlijk. Dat straal je dan ook uit. Als je het pashokje induikt en in de spiegel kijkt, zie je vaak meteen al of je hier vaak blij van gaat worden.”

Personal shop momentje

Net als in onze Haagse winkel vinden wij het allerbelangrijkst dat jij een verWWenmoment beleeft en een blij gevoel krijgt. Dat wat jij koopt in de smaak valt en goed bij je past!
Bel ons tijdens winkeltijden dus vooral op met je vragen over beschikbaarheid van het artikel, de juiste maat, de pasvorm en stylingadvies. Telefoon: 070 3927773.
Zo hebben we toch een personal shop momentje samen! Het zal je verheugen hoeveel we ook op afstand nog voor je kunnen betekenen en toevoegen.
Close

WWen

Webshop duurzame mode

Close

Sign in

Close

Cart (5)

WWen

Webshop duurzame mode