Duurzaam Shoppen

Dat net-even-anders-gevoel bij

WWen

It’s all-in the name. WWen staat voor de Winkel van Wen. Zij is hartelijk, vol compassie, gepassioneerd, enthousiast, eigenzinnig en creatief. Met een origineel, kleurrijk en duurzaam, assortiment. Begaan met mens, dier en plant.

We zien jou en laten dat graag merken

De uitgestalde items verkopen zichzelf: see me, try me, wear me, buy me. Waar jij zin in hebt die dag, dat vind je bij WWen! Je blijft er altijd langer hangen dan je denkt, dankzij de sfeer, de benutte hoekjes en de ruime keuze…
Goed contact met jou vinden wij het allerbelangrijkst. We zien jou en laten dat graag merken. Met een welgemeend compliment, een welkom spontaan advies of een attent gebaar. Of door je te verrassen met een gezellig cadeautje of traktatie. Op deze manier zorgen wij samen met jou dat je een nog leukere versie van jezelf wordt. Kleed jezelf zoals je bent. De kans is groot dat je met een grote glimlach de winkel uitstapt. Als jij vindt waarvan je nog niet wist dat je het wilde hebben, zijn wij blij.

De WWen webshop is een extra service, om toch te kunnen shoppen buiten onze winkeltijden. De selectie is, net als in de fysieke winkel wisselend en gevarieerd. Niet alles uit de winkel is ook verkrijgbaar in de webshop en vice versa. We houden het spannend. Je kunt ons altijd tijdens winkeltijden bellen voor vragen over pasvorm, beschikbaarheid e.d. Dit moedigen we ook aan!

Hoi hallo, ik ben Wen

Je treft mij bijna alle dagen of toevallig niet…

Kledingstijl: urbanhip-stoer-eigenzinnig
Favoriete merken: SKFK – THOUGHT – KING LOUIEATO BERLIN, DEDICATED en KOMODO

Hoe WWen is mijn kast?

“De winkel is een vergrote versie van mijn kledingkast (en die van mijn man).

Ik verkoop alles wat ik leuk vind, dus dat is van alles wat. Ook spot ik trends en vertaal deze naar mijn unieke, eigenzinnige smaak. Het liefst help ik jou net iets anders te kiezen, dan je zelf zou doen. (Hup, out of your comfortzone.) Met mijn spontaniteit en beetje durf van jou lukt dat altijd.

Zo zie ik jou graag blij de deur uit lopen. Tot een volgende keer?

Van oorsprong kom ik uit de Public Relations. De shop heb ik nu al weer  ruim 20 jaar. Nieuwe inspiratie en verandering zijn voor mij heel belangrijk. Ik zit nooit stil. Mijn creativiteit stop ik ook in het bedenken van originele etalages. Ik laat mensen ervaren dat het een fijn gevoel oplevert als je aandacht besteedt aan jezelf. Ik creëer graag een ongedwongen sfeer. Als jij me nodig hebt, ben ik er!

“Het is belangrijk om je lekker te voelen in je kleding. Wat dat is, hangt af van je dag of stemming natuurlijk. Dat straal je dan ook uit. Als je het pashokje induikt en in de spiegel kijkt, zie je vaak meteen al of je hier vaak blij van gaat worden.”

Ha, ik ben Dustin (de man van…)

Je treft mij samen met Wen op zaterdag en soms val ik in
Kledingstijl: sportief- comfortabel-kleurrijk
Favoriete merken: Bask in the Sun, Ragwear en Greenbomb

Hoe WWen is mijn kledingkast?

“Nou eigenlijk alleen maar, want dat kan ook niet anders. Ik moet altijd wat aantrekken van Wen dat we in de shop verkopen, dus … (knipoog).

Het is ook echt helemaal mijn smaak. En de kwaliteit van onze duurzame spullen is zo goed dat het lang meegaat en daar houd ik van. Ik heb inmiddels een hele verzameling en daardoor shop ik vaak ‘in mijn eigen kledingkast’. Ook heel duurzaam.

 

“Ik ben een echte praatjesmaker. Als ik in de winkel help, voelt dat niet als werk want ik kan gezellig kletsen met iedereen over van alles en nog wat. Als ik dan ook nog iemand aan een nieuwe outfit help, is dat mooi meegenomen. En ik houd van orde, dus ik hang de hele dag de kleding weer netjes in de rekken.”

Hallo, ik ben Panja

Je treft mij meestal op donderdags en vrijdags
Kledingstijl: vrouwelijk-stijlvol-creatief
Favoriete merken: SKFKKING LOUIEPAALA

Hoe WWen is mijn kast?

“Mijn levensmotto: wie goed doet goed ontmoet. Ik vind het heerlijk mensen een positief gevoel te geven, zie het mooie van mensen en ben niet zuinig met complimentjes. Ik vind het fijn me te kleden zoals ik me voel en hou van vele stijlen. Die vind ik ook terug bij WWen. Ik vind het heerlijk om in de winkel te zijn met al die kleuren om me heen. Als ik een paar dagen niet heb gewerkt, zie ik altijd weer nieuwe dingen. Verder ben ik kleurconsulent. Ik help je aan een outfit passend bij jouw kleurpalet en eigen stijl, zodat jij er zelfverzekerd en nog stralender uitziet!

“Ik ben dol op de natuur en geniet van alle natuurprintjes in onze collecties. Dat WWen ook duurzame mannenkleding verkoopt, zijn mijn vriend en ik heel blij mee, want nu ziet hij er ook stijlvol uit. Hij draagt nu kleurrijkere, originelere kleding dan vroeger.”

Hi! Ik ben Jessica

Je treft mij meestal op dinsdag, zaterdag en/of zondag
 
Kledingstijl: elegant-nonchalant-werelds
Favoriete merken: ThinkingMU, Brava Fabrics, Basic Apparel, Komodo, King Louie
 

Hoe WWen is mijn kast?

‘’Mijn perfecte kledingstuk is niet alleen mooi, maar ook comfortabel en goed gemaakt. En dat is precies wat je bij WWen vindt. Elke keer als klanten investeren in een kwalitatief én eerlijk kledingstuk word ik zo blij! Met elke aankoop stem je immers voor een betere wereld. 
 
Tijdens mijn studie onderzocht ik greenwashing in de kledingindustrie. Dat was zo confronterend: de knop moest om. Ik daagde mezelf uit om een jaar alleen maar tweedehands en duurzaam te kopen. Sindsdien ben ik een ware sustainable fashion nerd en vind het geweldig om mensen te helpen om een mens- en milieuvriendelijke garderobe te creëren! Zullen we samen beginnen?’’

Extra persoonlijke service

Net-even-anders is ook de extra persoonlijke service die wij bieden.

Personal shop momentje per telefoon 

Net als in onze Haagse winkel vinden wij het allerbelangrijkst dat jij een verWWenmoment beleeft en een blij gevoel krijgt. Dat wat jij koopt in de smaak valt en goed bij je past!
Bel ons tijdens winkeltijden dus vooral op met je vragen over beschikbaarheid van het artikel, de juiste maat, de pasvorm en stylingadvies. Telefoon: 070 3927773.

Zo hebben we toch een personal shop momentje samen! Het zal je verheugen hoeveel we ook op afstand nog voor je kunnen betekenen en toevoegen.

Koffertjes service

Al gehoord over onze ‘koffertjes service’? Beleef nu je verWWenmomentje THUIS en boek onze ‘kofferservice’ op je stoep! Vooraf kun je je wwensen doorgeven of we kunnen een video/bel-afspraak plannen dan lopen we samen door de winkel. Voorwaarden: je woont in de Haagse regio.
Mail WWen voor meer info!

Kom langs in de winkel in Den Haag

We hebben een kleurrijk, gevarieerd en wisselend assortiment!

Adres

WWen
Prinsestraat 70 2513 CE Den Haag
070 392 77 73
e-mail: info@wwen.nl

 

Openingstijden

dinsdag t/m zaterdag 11:00 tot 17:30
zondag 12:00 tot 17:00
Wisselende openingstijden op feestdagen

all things fair

WWen´s Favorites

Winkelmandje0
Jouw mandje is leeg!
Verder winkelen
0