We’ve got news for you! Beleef je verWWenmoment nu online thuis.

Hoi hallo!

WWen’s webwinkel is online! Deze webshop is een extra service, om toch te kunnen shoppen buiten onze winkeltijden of voor als je niet (vaak) naar de Prinsestraat kunt (of wilt) komen.
Je vindt er een greep uit ons uiterst gevarieerde en wisselende assortiment. Net als onze Haagse winkel, zal onze webshop steeds weer verrassend zijn wat je er aan treft. (Gewoon wekelijks even koekeloeren dus.) Niet alles uit de winkel is ook verkrijgbaar in de webwinkel en vice versa. We houden het spannend, zoals je van ons geWWend bent!

Ik vind het zo spannend… Hoe kunnen we de WWen-beleving nu doorgeven via het world wide web? Is het me gelukt? Wat willen jullie graag online kunnen bestellen? Laat het vooral weten: in de winkel of via een berichtje.

Hoe kwam ie er zo plots?
Mijn wens al jaren is de winkel volledig te verduurzamen. In dit proces ontmoette ik Linda van Laar van de sustainable webshop Maesue. Al snel bood zij mij aan haar webshop over te nemen. Spannend, een winkelovername in deze tijd. Maar het voelde zo goed. Dit is mijn kans en de tijd is rijp. En met de geruststelling dat ik de opzet niet alleen hoef te doen. Met iemand waarmee ik snel op 1 lijn zit. Zo fijn! Samen maakten we het WWen-eigen.

Deze webshop is nu een tweede winkel, een manier om toch te kunnen shoppen buiten onze winkeltijden en voor onze klanten over de Haagse grenzen. Je vindt er een greep uit ons uiterst gevarieerde en wisselende assortiment. Extra service: tijdens winkeltijden kun je ons bellen als je vragen hebt over pasvormen, kleur, beschikbaarheid e.d.

Wordt verwacht:
Er komen sowieso nog heel veel meer cadeautjes en accessoires op te staan voor de aankomende feestdagen. Ook tassen van Hi-Di-Hi. En nog veel meer merken. We hebben zoveel dat we zelf hebberig worden wat we ervan online willen zetten.

♥ Voor je wekelijkse portie digitale inspiratie en verleidingen spot je ons op Facebook en Instagram. Straks kun je namelijk ook rechtstreeks vanuit Instagram shoppen. WWenzinnig toch?

Veel shop plezier voor nu … Tot WWen!

Hartegroet,
Wendeline

LEES VERDER

Liever shoppen in de winkel?

Openingstijden winkel
Di t/m za: 11:00 – 17:30 uur
Zo 12:00–17:00 uur

Adres WWen
Prinsestraat 70 2513 CE Den Haag
070 392 77 73
e-mail: info@wwen.nl

Winkelmandje0
Jouw mandje is leeg!
Verder winkelen
0