Winkelen in Den Haag

Duurzaam shoppen in Den Haag

Duurzaam winkelen wordt steeds belangrijker nu we ons meer bewust worden van onze invloed op het milieu, maar bij Wwen in Den Haag weten we dat al ruim 20 jaar! In onze winkel in de Prinsestraat in de Haagse binnenstad vind je dus alleen maar duurzame, fair trade kleding. Kleurrijk en net-even-anders-dan-anders.
Als je het winkeltje met de blauwe pui en bijzondere etalage binnen stapt kijk je je ogen uit en voel je je gelijk welkom!

Winkelen in Den Haag? Kom langs!

Het aanbod en de sfeer van WWen maken het tot een must-visit bestemming voor shoppers in Den Haag.

Het team van WWen doet er alles aan om de klanten de fijnste ervaring te bezorgen – met oprechte interesse en behulpzaam advies of verrassende kleinigheidjes. Bij deze winkel in Den Haag vind je waarvan je niet wist dat je het zocht! 

Wij vinden het belangrijk dat jij draagt waar je het gelukkigst van wordt en na een bezoekje aan WWen is dat vaak een glimlach!

Heb je iets leuks online gezien, maar wil je ook graag gezellig langskomen in de winkel in Den Haag, dan is het verstandig om het alvast online af te rekenen. Zo weet je zeker dat het niet uitverkocht is als je bij ons langs komt.

Adres

WWen
Prinsestraat 70 2513 CE Den Haag
070 392 77 73
e-mail: info@wwen.nl

 

Openingstijden winkel in Den Haag

dinsdag t/m zaterdag 11:00 tot 17:30
zondag 12:00 tot 17:00
Wisselende openingstijden op feestdagen

WWen´s Favorites

all things fair

Winkelmandje0
Jouw mandje is leeg!
Verder winkelen
0